مکتوس

سئو سایت ها

مکتوس

سئو سایت ها

کیفیت پوستۀ تخم مرغ:

کیفیت پوستۀ تخم مرغ به وسیلۀ روش های گوناگون مقدار گیری می شود .بعضا از این رویه ها مستضعف شکستن تخم مرغ میباشد . علاوه برآن برخی از روش ها به چهره بی واسطه بوده و بعضی دیگر غیر مستقیم می‌باشند . راه های بدون واسطه شامل اندازه گیری استحکام پوسته نظیر مقدار نیرویی که منجر شکستن تخم مرغ می شود،نیروی سوراخ شدن یا فشار شبه بومی میباشد . راه های غیر بی واسطه مشتمل بر وزن اختصاصی ،دفرمه شدن غیر تخریبی(تغییر صورت تخم مرغ که نیاز به شکستن تخم مرغ نیست)، ضخامت پوسته و وزن پوسته می‌باشد . مقدار گیری استحکام پوسته به چهره مستقیم و غیرمستقیم به ترتیب به تیتر مشخصات مکانیکی و فیزیکی تخم مرغ مدّ حیث میباشند . 

در صنعت تخم مرغ، تخم مرغ ها با استعمال از فروغ برای تشخیص شکستگی و بقیه معایب کندل می شوند و یا اینکه از نحوه یک آشکار ساز الکترونیکی شکستگی ، شکستگی و معایب آن ها تشخیص داده می شود . وزن منحصر یک تخم مرغ کامل به وسیلۀ فروبردن تخم مرغ ها در محلول های نمک با وزن منحصر به فرد متعدد گزینش می شود؛ به‌این صورت که در هر محلولی که تخم مرغ درآن شناور شد، وزن اختصاصی آن تخم مرغ می باشد . وسایل خاصی جایگزین این رویه شده میباشد که براساس اصول ارشمیدس به فعالیت می روند . 

رنگ پوسته احتمالا به وسیله رویت ظاهری با یک محرمانه از استانداردهای درجه بندی گردیده انتخاب گردد و یا این که توسط انعکاس پذیری پوسته میزان گیری شود . در این روش نسبتی از فروغ تابیده شده ای که از تراز تخم مرغ زیر موقعیت در اختیار گرفتن گردیده بازتاب می شود، موضوع میزان گیری قرار می گیرد . وزن تخم مرغ به راحتی توسط یک ترازوی الکتریکی میزان گیری می شود . اندازه گیری استحکام پوسته و بدشکلی پوسته ( به فیس تخریبی و غیر تخریبی )نیازمند به کار گیری از امکانات خاصی است . استحکام پوسته معمولاً به وسیلۀ فشار شبه سکون میزان گیری می شود که در آن تخم مرغ زیر وضعیت در دست گرفتن شده تحت فشار قرار می گیرد تا هنگامی که پوسته کنار گذاشتن برداشته یا این که شکسته شود و آن‌گاه دست‌کم نیروی موضوع نیاز برای ساخت باخت در پوستۀ تخم مرغ تصویب می شود . تحقیقات متفاوت هم بستگی منفی بالایی را بین استحکام پوسته اندازه گیری گردیده به وسیلۀ فشار شبه ساکن شدن و درصد شکستگی ها نشان می دهد . گزینش بدشکلی پوسته احتمال دارد به صورت غیر تخریبی(عدم نیاز به شکستن پوستۀتخم مرغ) باشد که درآن انحراف یا باخت پوسته ذیل یک نیروی وارده زمینه میزان گیری قرار می گیرد یا به صورت تخریبی(نیاز به شکستن پوستۀ تخم مرغ) می باشد که به صورت اندازة پوستۀ به نیز فشرده گردیده قبلی از باخت پوسته میزان گیری می شود . 

ضخامت پوستۀ تخم مرغ با استحکام پوستۀ تخم مرغ رابطه دارااست . وزن پوسته به وسیلۀ شکستن یک تخم مرغ وخارج کردن سفیده و زرده آن و سپس کم آب نمودن پوسته گزینش می شود . وزن پوسته آنگاه به رخ نسبتی از وزن تخم مرغ برحسب درصد پوسته حساب و کتاب می شود . ضخامت پوسته به وسیلۀ یک ابزارمناسب معمولاً از سه نقطۀ پوسته در دور و اطراف خط مرکزی تخم مرغ مقدار گیری می شود . استحکام پوستۀ یک تخم مرغ خیر صرفا به وسیلۀ مقدار پوسته که به فیس درصد بیان می شود، اندازه گیری می شود ؛بلکه همچنین به وسیلۀ کیفیت ساختاردرونی پوسته هم میزان گیری می شود . مطالعۀ کیفیت ساختمان پوسته به وسیلۀ مطالعۀ ساختار درونی پوستۀ تخم مرغ با استفاده از کپی میکروسکپ الکترونی صورت می گیرد . تکنیک های جدید مثل مقدار گیری مشقت دینامیک پوستۀ تخم مرغ نیز گسترش پیدا کرده میباشد و با راه و روش های سنتی و سابق پیشین قابل مقایسه می باشد . 

خرید اینترنتی مرغ

نحوۀ تشکیل تخم مرغ در طیور تخم گذار :

تخم در مرغان تخم گذار مال پایانی یک خصوصی فرآیند پیچیده میباشد که در تحت شرح داده می شود . اولین مرحله ، تخمک اندازی زرده ( یار با تخمک ) از تخمدان چپ به باطن لولۀ تخم بر چپ هست .تخمدان سمت راست و لولۀ تخم بر سمت راست در طیورتخم گذار تجارتی پرورش و توسعه و گسترش پیدا نمی کند . زرده به وسیله اینفاندیبولوم گرفته می شود و تخم مرغ پرورش کرده و در حدود پانزده دقیقه در این محل باقی می ماند و در اینجاست که غشای پری ویتیلین و شالاز به وجود می آید . در مرغان مادرعمل لقاح در این محل از لولۀ تخم بر فیس می گیرد . 

تخم مرغ آنگاه تکان کرده و وارد ماگنوم می شود و در این محل حدود سه ساعت باقی می ماند و پروتیئن های سفیدۀ تخم مرغ (آلبومین) در این محل ترشح می شود(حدود 40 مدل در کل) . لایه ای از پروتیئن ها حفاظ مکانیکی و باکتریایی برای زرده تولید می کند و همینطور برگه ای را ساخت می کند که غشای پوسته و پوسته بعداً روی آن تشکیل خواهد شد . سپس تخم مرغ که از نظر میزان تعالی شده می باشد از ایستموس می گذرد واین عمل در حدود یک ساعت به طول می انجامد و در این مکان حرفه هایی ایجاد می شود که غشاهای داخلی و خارجی پوستۀ را می سازد . آنگاه تخم مرغ وارد رحم که دارای غده پوسته سازست،می گردد و در این محل آب و الکترولیت ها وارد سفیده می شود ( فرایندی که پلمپینق نامیده می شود) و همینطور تشکیل نقاط دگمه مانند به نام هسته های پستانی استارت می شود که در حدود پنج ساعت به ارتفاع می انجامد . بیشترین بازه زمانی توقف در طی تشکیل تخم مرغ در کیسه غدة پوسته ساز صورت می گیرد ( دستکم پانزده ساعت) و در این محل پوستۀ تخم مرغ تشکیل می شود و فرآیند پلمپینق تکمیل می شود . 

ماتریکس آلی پوستۀ تخم مرغ حاوی غشاهای پوسته ، هسته های پستانی (نقاط دگمه مانند)، ماتریکس پوسته وکوتیکول می‌باشد .بخش غیر آلی پوستۀ تخم مرغ شامل کربنات کلسیم هست . لایه های متعدد پوستۀ تخم مرغ عبارتند از لایه دگمه پستانی ، لایۀ پالی سد و لایۀ صفحه ای کریستال که کریستال های کلسیمی را در جهات گوناگون ایجاد می کند . 

محاسبه های اخیر نشان می دهد که تشکیل ماتریکس آلی، سرعت تشکیل پوستۀ تخم مرغ وپایان تشکیل پوسته را گزینش می نماید و در غایت تخم مرغ از روش مهبل و کلواک بیرون می شود . 

پیچیده بودن فرآیند تشکیل قسمت های داخلی تخم مرغ و پوستۀ تخم مرغ به این معنا است که مشکلات مربوط به کیفیت تخم مرغ ممکن هست در هر یک از فرآیند تشکیل تخم مرغ ساخت شود . همینطور خلل ها مو جود در کیفیت داخلی تخم مرغ و کیفیت پوستۀ تخم مرغ به عوامل زیادی بستگی داراست و تنها یک استدلال تاثیر گذار نمی باشد . 

خرید مرغ

راهکارهای مقابله با استرس گرمائی در زمان اوج گرما

تهویه بایستی به حداکثر برسد تا از این شیوه علاوه بر خنک کردن تن طیور با به کارگیری از جریان هوا ، گاز آمونیاک و رطوبت و دی اکسید کربن ساخت شده هم از تالار بیرون شود . در شرایطی که رطوبت محفظه پایین 70% باشد می توانایی از لایه های پوشال جهت خنک کردن سالن در پنجره های هواده استفاده کرد .همان گونه که گفته شد طیور بطور ارگانیک در طی استرس گرمائی اندازه مصرف دان را کاهش می دهد ، بدین ترتیب ارگانیک می‌باشد که پرورش دهندگان به دنبال راهکارهائی جهت تحریک مصرف دان در طی استرس گرمائی باشند . به یاد داشته باشید هر راهکار مدیریتی که مصرف دان را تشدید کرده یا این که موجب ازدیاد عمل بدنی در طی نقط ی اوج زمان گرما شود اثرات منفی اقتصادی و تولیدی به همپا خواهد داشت زیرا ازدیاد مصرف دان ایجاد حرارت ناشی از متابولیسم را افزایش داده و احتمالاً اندازه تلفات را نیز افزایش خواهد بخشید . در پیش‌روی سفارش می شود در طی ساعت نقط ی اوج گرما طیور را با محرومیت از خوراک مواجه نموده تا علاوه بر کاهش انرژی متابولیسمی ناشی از هضم و جذب مواد غذائی ، تحرک و فعالیت طیور برای برداشت دان را هم کاهش داده و با ساخت آرامش و به دست کم رساندن تحرک بدنی انرژی ایجاد شده از فعالیت عضلانی را هم به دستکم برسانیم . سفارش می شود یک ساعت گذشته از نقط ی اوج گرما از طرز بالا بردن دانخوریها یا توده آوری دان ، مصرف دان را متوقف فرمائید . در حیث داشته باشید بعد از آن از افت دمای محیط از طریق ازدیاد تعداد دانخوریها و استفاده از محرکهائی مانند روشنائی می توانایی این کاهش برداشت دان را جبران نمود . 

تدارک آب خنک و کافی برای جوجه هائی که در حالت استرس گرمائی می باشند دوچندان اضطراری می باشد . در این ارتباط ازدیاد تعداد آبخوریها می تواند بسیار مؤثر باشد . به خاطره داشته باشید طیور در بازه گرما تمایل کمتری به تحرک داشته و می بایست آبخوریها در کمترین فاصله از آن ها قرار بگیرند . از سوی دیگر با اعتنا به برهم تناول کردن توازن الکترولیت ها در طی استرس گرمائی افزودن الکترولیت ها به آب می تواند مؤثر واقع شود . برخی از دانشمندان معتقدند دریافت بعضا املاح نظیر بی کربنات پتاسیم ، کلرید پتاسیم ، کلرید سدیم و کلرید آمونیم از روش آب مصرفی در شرایط استرس گرمائی می تواند موءثر باشد . 

ازدیاد انرژی از شیوه ازدیاد میزان چربی در جیره قابلیت پذیر می باشد . اندازه ویتامین ها و مواد معدنی جیره باید بر مبنا حجم دان مصرفی جوجه ها مجدداً محاسبه شود . پروتئین ها در مقایسه با کربوهیدراتها و چربی ها در طی پروسه متابولیسمی گرمای بیشتری تولید می نمایند ، به این ترتیب مصرف دانی که اسید آمینه آن متعادل و مطلوب نباشد استرس گرمائی را افزایش خواهد اعطا کرد . خاطره آور می شویم در این حالت بالانس اندازه اسیدهای آمینه جیره باید با اعتنا زیاد انجام شود و در این رابطه بایستی سعی شود که جیره با پروتئین کمتر و با استفاده از اسیدهای آمینه سنتتیک خصوصاً متیونین و لیزین بسته شود بر طبق این تحقیق کارخانه شیرین دانه در روز ها گرم سال مقدار روغن جیره و تراکم سایر موردها را افزایش می دهد . 

از سوی دیگر در طی موقعیت گرم و مرطوب انتخاب و مصرف داروهای ضد کوکسیدیوز مطلوب در کنار انتخاب و مصرف ضد قارچ های افزودنی به دان بایستی با توجه زیاد انجام گیرد . که در فیس پیشنهاد مرغداران گرامی این داروها به دان افزوده می شود . 

خرید اینترنتی مرغ

راهکارهای مقابله با استرس گرمائی

روشها 

و راهکارهای رویارویی با استرس گرمائی در طی 2 مرحله قابل نظارت می‌باشد : الف) 

راهکارها و پیش بینی های حتمی قبلی از استارت گرما: از طرز عایق بندی سقف و هم ادامه آن حداقل بطول یک متر از طرفین می بضاعت از میزان گرمای سالن رویش کاست . 

استفاده از موادی که نور و روشنایی آفتاب را منعکس می کنند در تراز بیرونی سقف سالن و یا رنگ آمیزی آن به رنگ شفاف می تواند از شدت گرمای درون سالن بکاهد . 

با اعتنا به نقش تهویه مناسب در در اختیار گرفتن استرس گرمائی از صدق عمل هواکش های تالار اطمینان حاصل فرمائید . در صورت لزوم ، جهت افزایش سرعت هوا در سالن نسبت به تعبیه هواکش های کمکی باطن تالار مبادرت نمایید . 

در چهره به کار گیری از سیستم های خنک کننده تبخیری نظیر پوشال ، گذشته از استارت گرما نسبت به بده بستان پوشالهای فرسوده و هم کنترل سیستم توزیع آب مبادرت نمائید . 

آبخوریهای اضافی جهت مصرف در مدت استرس گرمائی تهیه فرمائید . 

در طی فصلی که توقع گرمای زیادی دارید از جوجه ریزی با تراکم بالا بپرهیزید . لازم به ذکر هست که تراکم و تعداد جوجه ریزی صرفا بر پایه مساحت تالار انجام نمی شود بلکه عواملی نظیر سیستم های تهویه سالن ، مدیر و امکانات هم در این زمینه نقش دارای اهمیت دارا هستند . 

با 

دقت به کاهش برداشت دان در طی استرس گرمائی ، وضعیت واجب جهت جبران این مورد و توزیع مناسب و گسترده‌تر دان در طی ساعت ها خنک و هم روشنائی کافی جهت تحریک و برداشت دان را در شب آماده فرمایید

خرید مرغ

مروری بر آینده کارخانجات جوجه کشی-2

تخم مرغهایی که دارای جنین زنده میباشند گذشته از آماده شدن برای واکسیناسیون دقیقا ضد عفونی می شوند ضد عفونی تخم مرغها در این مرحله هدفی را که یک پزشک قبل از تزریق محل زمینه حیث را با پنبه الکل ضدعفونی می‌نماید دنبال می‌کند .ضدعفونی کردن تخم مرغها موجب کاهش تراز عامل ها بیماری زایی مانند سالمونلا ، کامپیلو باکترها در موقع تحویل جوجه ها به مزارع میشود از این تخم مرغها می توان مقدار پاره ای از مایع داخل تخم مرغ را بیرون کشیده و از آن ، جهت انتخاب جنسیت جوجه و تحلیل سلامتی جوجه استعمال کرد تندستی گله ما در نیز با توجه به آنتی بادی مو جود در تخم مرغ قابل تشخیص هست تخم مرغها تا تعیین مال جنین مراقبت می شوند وسپس با دقت به متاع جدا سازی می‌گردند جوجه خروسها و جوجه مرغها با توجه به کالا آن‌ها ممکن است برنامه واکسینا سیون غیر وابسته ای داشته باشند و در مرغهای تخم گذار ضروری هست جوجه خروسها معدوم شوند .یکی از کمپانی های اروپائی در سال 2001 امتیاز این عمل یعنی عملیات گزینش جنسیت جنین را بدست آورد .کمپانی فوق اعلام کرده که با به کارگیری از اندازه کمی از مثال (محتویات تخم مرغ در زمان انتقال)قادر میباشد با دقت صددرصد نسبت به قطع سازی مال جوجه ها قبل از به دنیاآمدن مبادرت کنند تعیین جنس جوجه ها در هم اکنون حاضر بصورت دستی برای مرغهای تخم گذار –مرغهای مادر و بوقلمونها انجام میشود با استفاده از این منش به راحتی می بضاعت نسبت به گزینش جنس جوجه های گوشتی نیز اقدام کرد .جوجه کشی های جدید بایستی طوری پباده سازی شوند که بتوان این وسایل (Biomass) در آن ها تعبیه شود ، ارجحیت یا این که مزایای گزینش جنسیت در طیور گوشتی در این میباشد که علاوه بر اینکه موجب یکنواختی گله می شود در عین هم اکنون همت نیز بهبود می یابد .واکسیناسیون می تواند پس از انتخاب جنسیت و حذف تخم مرغهای جنین مرده فیس پذیرد با این روش جوجه ها به موقع واکسینه شده و فراهم پرورش خواهند شد و هزینه واکسن برای تخم مرغهای جنین مرده هم از در میان می رود .بیش از 80% از هشتاد بیلیون جوجه گوشتی که در آمریکای شمالی ساخت میگردد بر برعلیه بیماری مارک به صورت فوق یعنی واکسیناسیون جنینی واکسینه می شود واکسیناسیون جنینی بر مقابل بیماری گامبورو نیز در اکنون حاضر قابل دسترسی می باشد بعضا از کمپانیها در حالا حاضر روی واکسن کوکسیدیوز به راه و روش فوق در موقعیت مزرعه عمل می نمایند .ویلیام پیش بینی می کند که در آینده توان آن را خوا هیم داشت که بتوانیم جنین را بر مقابل گونه های باکتریها از طریق کیسه هوایی واکسینه کنیم که جنین در بازه نوک زدن بتواند مقداری از باکتری را بلع کرده و به این نحوه واکسینه شود در غایت چنانچه واکسیناسیون قبلی از جوجه در آوری قابلیت و امکان پذیر گردد ، جوجه ها فورا پس از میلاد امکان ارسال به مزرعه را خواهند داشت چون تمامی کارها پیش از این در دوره جنینی انجام شده و چون جوجه ها پیش از این واکسینه گردیده اند بنابراین می بضاعت سینی های هچر را بعنوان باکس های جوجه موضوع استعمال قرار داراست .جوجه کشی های آینده مطمئنا اکثر اتوماتیک خواهند شد و این امکان را از طرفی به صنعت مرغداری خواهند داد که روند متعدد کارخانه جوجه کشی را به خیر و خوبی کنترل نموده ، با توجه به پتانسیل ژنتیکی مضاعف بالای آمیخته های مدرن راندمان تولید فراتر خواهد رفت .در نقطه پایان یادتان باشد جوجه کشی محلی می باشد که جوجه های گوشتی یک سوم عمر خویش را در آن محل می گذرانند . 

خرید اینترنتی مرغ