مکتوس

سئو سایت ها

مکتوس

سئو سایت ها

روش گرفتن، کراتینگ (جای دادن در قفس) و حمل و نقل

یک عدد دیگر از فاکتور هایی که کیفیت گوشت را تحت تأثیر قرار می دهد راه و روش دریافت کردن و دوران بازه زمانی حمل و نقل میباشد . قفس های حمل و نقل می بایست استاندارد بوده و فضای کافی برای تعداد معینی نیمچه گوشتی را مهیا کنند . ارتفاع مضاعف قفس علاوه بر اشغال جای اکثر در کامیون باعث سر پا ایستادن طیوران و در فیض ایجاد تضارب فی مابین آن‌ها می شود که این مورد خود منجر پیدایش زخم، خون مردگی و کاهش کیفیت گوشت می شود (4) . رویکرد دریافت کردن جوجه ها و کراتینگ می تواند منجر ارتقا تنش شود . محاسبه ها نشان داده میباشد که نگهداشتن وارونه ی مرغ ها سبب افزیش غلظت کورتیکوسترون پلاسما می شود . تنش های قبل از کشتار با ارتقا ساخت اپی نفرین و گلوکوکورتیکوئید ها اثر معکوسی بر کیفیت گوشت دارا‌هستند (15) . از حدود 20 سال گذشته مطالعات گسترده ای برای مقایسه ی منش های جمع آوری دستی و مکانیکی مرغ ها به مراد کاهش تنش های پیشین از کشتار و بهبود کیفیت گوشت طیور مقدمه شده هست . آزمایشی توسط نیجام و همیاران (2005) به مراد مقایسه ی دو روش گرفتن دستی و مکانیکی بر روی پارامتر های تنش، میزان کوفتگی و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی انجام شد . نتایج نشان بخشید راه و روش های دریافت کردن جوجه ها اثری بر کیفیت گوشت و درصد کوفتگی نداشت . بعلاوه نظارت سطح های کورتیکوسترون خون نیز نشان داد که در هر دو رویه دریافت کردن دستی و مکانیکی مقدار تنش وارد گردیده به طیوران مشابه بود . آنالیز غلظت لاکتات و گلوکز خون هم نتایج مشابهی را نشان اعطا کرد . مشاهدات حاکی از آن می باشد که فاکتور هایی مثل رویکرد حمل و نقل و مرحله ی معلق شدن از خط نقاله هوایی در کشتارگاه اکثر از روش های عده آوری بر کیفیت گوشت تاثیر دارا‌هستند (15) . در برخی تست ها هیچ تفاوت معنا داری در درصد مرغ های مرده هنگام ورود به کشتارگاه برای رویه به چنگ آوردن دستی و مکانیکی وجود ندارد (8 و 14) . گزارش شده میباشد که صدای خودرو جمع آوری مکانیکی طیور می تواند در افزایش ترس و در نتیجه ارتقاء غلظت کورتیکوسترون نقش بسزایی داشته باشد . به هر حالا تشخیص این‌که کدام یک از عامل ها تنش زا بیشترین تأثیر را بر روی کیفیت گوشت دارند خلل هست (15) . خرید مرغ
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.