مکتوس

سئو سایت ها

مکتوس

سئو سایت ها

روش گرفتن، کراتینگ (جای دادن در قفس) و حمل و نقل-2

کانان و همکاران (1997) آزمایشی را برای تعیین اثر رویکرد های متعدد کراتینگ بر جواب تنش و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی و اثر نگهداشتن جوجه ها در قفس پس از حمل و نقل، بر مرحله کورتیکوسترون و کیفیت گوشت جوجه ها انجام دادند . در آزمایش آن‌ها جوجه ها به زمان بازه های 0، 1، 2، 3 و 4 ساعت در قفس مراقبت شدند . برهه زمانی بازه مراقبت در قفس (کراتینگ) اثری بر روی تراز کورتیکوسترون پلاسما، اتلاف پخت و تغییر رنگ پوست لاشه نداشت . همچنین بازه برهه زمانی کراتینگ اثری بر روی رنگ گوشت سینه نداشت ولی رنگ گوشت ماهیچه ران در گروهی که به مقطع مقطع 3 ساعت در قفس ها حفظ شدند تغییر تحول کرد . با ارتقا غلظت کورتیکوسترون رنگ گوشت روشن تر گردیده و قرمزی آن کاهش یافت . فیض گرفته شد که سطح های بالای تنش در جوجه های گوشتی ممکن میباشد سبب تولید گوشت کمرنگ خیس شود ولی عامل مسئله به درستی مشخص و معلوم نشد (13) . در یک تست مرغ ها پس از قرار به دست آوردن در قفس با سرعت توسط کامیون و در مدت برهه زمانی 3 ساعت جهت فرآوری به کشتارگاه انتقال یافتند . چند از پرنده ها گذشته از آغاز فرآوری به مقطع 4 ساعت در یک فضای کاملاً تاریک قرار گرفتند و سایر بلافاصله فرآوری شدند . در تیم نخستین غلظت کورتیکوسترون بطور مضمون‌ داری کمتر از گروه دوم بود . همچنین pH اولیه ی گوشت ران در تیم اولیه به طور مضمون‌ داری کمتر از تیم دوم بود و pH گوشت سینه زیر تأثیر قرار نگرفت . نگهداری طیور در یک مکان کاملاً بدون نور سبب کاهش تنش شده و غلظت کورتیکوسترون را کاهش می دهد . کاهش pH ممکن است به این برهان باشد که مرغ ها در قفس صرفا می توانند به حالت نیمه ایستاده حرکت نمایند و طولانی شدن مقطع برهه زمانی کراتینگ سبب ساز انقباض مداوم ماهیچه ران و در نتیجه تبدیل گلیکوژن ماهیچه به گلوکز و اسید لاکتیک می شود . عامل دیگر کاهش pH ممکن است ناشی از محرومیت غذایی باشد . بدین ترتیب می توان اظهار‌ که عامل ها تنش زای گذشته از کشتار متابولیسم فیبر های ماهیچه ای (قرمز، سپید و یا این که حد واسط) را در مرغ ها تحت تأثیر قرار می دهند (13) . گفته می شود که مرحله و مقدار کاهش pH گوشت پس از کشتار، متعلق به گلیکوژن است . چون تبدیل بی هوازی گلیکوژن به گلوکز و اسید لاکتیک سبب pH نهایی قابل پذیرش ویا غیر قابل پذیرش گوشت می شود . فعال شدن سیستم عصبی سمپاتیک در جواب به عامل ها تنش زا سبب انتقال انرژی از ذخیره گلیکوژن می شود . طولانی شدن این مراحل فعال سازی ممکن است گلوکز کمتری را برای تبدیل به اسید لاکتیک در دسترس قرار دهد، در فیض گوشت دارای pH بالایی خواهد بود و دارای ظاهری تیره و خشک بوده و سبب کاهش تمایل مصرف کنندگان می شود (9) . خرید اینترنتی مرغ

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.