مکتوس

سئو سایت ها

مکتوس

سئو سایت ها

مروری بر آینده کارخانجات جوجه کشی

با دقت به رشد نسبتا پر سرعت جوجه های گوشتی ، پس از تولد ، امروزه نقش کارخانجات جوجه کشی لبریز اهمیت خیس و مهم خیس از قبل می باشد .در واقع تولید جوجه از وقتی استارت می شود که تخم مرغ نطفه دار ساخت می گردد ، به این ترتیب جوجه ها حدود یک سوم از عمر خویش را در ماشینهای جوجه کش می گذرانند . 
جوجه های گوشتی سرعت بالا الرشد نزدیک به 42 روز و یا این که کمتر به وزن مناسب می رسند .هم اکنون با توجه به این برهه زمانی نسبتا قلیل نقش ماشینهای جوجه کشی روز بروز مالامال اهمیت خیس می شود .آقای پزشک Donna در مقاله ای برای نشریه Poultry Digest انتظارات خود را از ماشینهای جوجه کشی برای پرورش چنین جوجه هایی تشریح می کند .آقای پزشک کریس ویلیام ، در مورد انتظاراتش از کارخانه جوجه کشی در آتی ، مطلب ای در راءس مطالعات جوجه کشی و ساخت جوجه U .S .P .EA ارایه نمود .برخی از این فعالیتها در بیرون از مرزوبوم آمریکا به وسیله موسسات مرغداری در اکنون انجام هست که کلیه آن ها به توده آوری پر سرعت تخم مرغهای نطفه دار و خنک کردن آن‌ها در مزرعه شروع می شود .این فعالیتها موجب می گردد که تمام جنین ها زمانی در دستگاههای جوجه کشی چیده می شوند از حیث پرورش در مرحله جنینی حالت یکسانی داشته باشند .وی توضیح می دهد که عده آوری تخم مرغهای قابل جوجه کشی یکبار صبح و یکبار بعداز ظهر موجب می گردد که تخم مرغی که در ساعت 9 صبح ساخت شده میباشد ، گذشته از توده آوری تا حدی جنین آن رشد کرده باشد .چیدن تخم مرغها بر پایه اندازه آنان امداد متعددی به یکنواختی گله می نماید و این اذن را به پرورش دهنده می‌دهد که مرتبه حرارت سالن خود را بر اساس وزن جوجه ها تهیه و تنظیم کند .او اعلام کرد جوجه های ریز نیاز به تالار گرمتری دارا هستند تا جوجه های درشت و به عبارت دیگر احتیاجات حرارتی جوجه ها و پولت های ریز در هفته اولیه با احتیاجات حرارتی جوجه های درشت فرق می نماید . 
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.