مکتوس

سئو سایت ها

مکتوس

سئو سایت ها

کاهش شدید تلفات در مرغداری با رعایت اصولی ساده

هم اکنون پس از این نمونه ملموس در انسان مطالب فوق را به مرغ تعمیم می دهیم و نقاط مشترک را متذکر می شویم: مرغداران و رویش دهندگان طیور در عالم توصیه می نمایند که می بایست طیور (مرغ) را تحریک به خوراک خوردن کرد و معتقدند که طیور بدون تحریک غذا نخواهند خورد در حالیکه بهیچ وجه چنین نیست، غذا نخوردن طیور ناشی از انواع در سیستمهای متفاوت سالن و مدیریت های آن هست و چنانچه امکانات و تاسیسات سالن طیور(مرغداری) بطور درست گزینش و نصب شده و مدیر پرورش صحیح و حساب گردیده و دقیقا برمبنای فیزیو لوژی بدن مرغ و بهداشت خل وچل وی باشد ، برای طعام تناول کردن پرنده نیاز به هیچگونه تحریکی نخواهد بود ، در صورت رعایت کامل مورد ها فوق ، خیر تنها مرغ غذای کافی خواهد خورد بلکه برعکس می بایست تدابیری اندیشید تا از پرخوری مرغ که فارغ از تحریک (بدون استرس) چهره گرفته میباشد جلوگیری بعمل آید تا از دلایل ناشی از آن بدور بماند . 
تحریک مرغ به طعام تناول کردن وسیع ترین اشتباهی میباشد که یک پرورش دهند ه طیور (مرغدار) می تواند مرتکب شود و این اصلی ترین صدمه ای می‌باشد که مرغدار ، خویش می تواند به فارمش وارد آورد ، می بایست موکدا گفت که ایراد و اشکال مهم در همین جا ست به این برهان که مرغ پس از هر تحریک به غذاخوردن و دویدن برای غذا در گیر استرس شدید گردیده و در این موقعیت تعدادی استرس ناگهانی به مرغ زور خواهد شد، نخستین استرس ناشی از تحریک برای طعام ، دوم استرس حاصل از دویدن و دیگر استرس بخاطر شتاب وسرو کول هم بالا رفتن برای هراس دست نیافتن به طعام ، که موردها ذکرشده استرس های قبلی از غذا میل کردن بوده و افزایش ضربا ن قلب ناشی از هضم خوراک هم به ضربا نهای بالا بایستی اضافه شود . 
یادآور می شود که در خوراک خوردن ، تفاوتی فی مابین مرغ و انسان بوده و آن این که مرغ با هر تحریک به خوراک ، یک وعده غذایی اش بخش اعظم شده برای مثال در شرای شما مرغ را یازده بار تحریک به طعام میل کردن بنمایید علیرغم سیری اش ، روستا توشه دیگر هم طعام خواهد خوردو در این فیس خلل ها ناشی از پرخوری هم که سبب ضربانهای شدید تر قلبی خواهد شد نیز به موارد فوق بیشتر می گردد . 

انتخاب مناسبترین مکان برای تاسیس مرغداری -2

17 .چاه 

فاضلاب و چاه تلفات باید دارای موقعیت مطلوب و فاصله اضطراری از منابع آب و شبکه آبرسانی باشد؛ 18 .مرغداری 

بایستی دارای کانال برق رسانی کافی برای سالن ها و دیگر تاسیسات باشد؛ علاوه بر این، وجود موتور برق اضطراری در واحدهایی که از کانال های برق رسانی استفاده می کنند نیز اضطراری است؛ 19 .کوره 

جنازه سوز و چاه تلفات غیرقابل دسترس حیوانات باشد و با در نظر دریافت کردن جهت وزش باد در دورترین نقطه از سالن ها احداث شود، به نحوی که در بهداشت حیطه و واحد مرغداری تاثیر منفی نداشته باشد؛ 20 .اتاق 

کالبد گشایی به تناسب ظرفیت هر مزرعه در محل مطلوب و نزدیک به محل دفع تلفات تاسیس شود و شستشوپذیر و قابل ضدعفونی کردن باشد؛ 21 .واحد 

مرغداری می بایست دارای منابع سوخت کافی با ظرفیت مطلوب باشد و منابع ذکر شده در جوار حصار مرغداری تعبیه شود، به نحوی که برای تخلیه سوخت، به ورود وسیله نقلیه به مرغداری نیاز نباشد؛ 22 .فاصله 

حتمی میان منابع تامین سوخت و آب مصرفی مرغداری به مراد خودداری از نشت مواد سوختی به شبکه آبرسانی رعایت شود؛ 23 .دیوارها 

و سقف تالار های رویش می بایست عایق بندی مناسب داشته باشد؛ 24 .کف 

تالار ها و تاسیسات از تراز زمین محوطه بیرونی به خواسته پرهیز از نفوذ آب و رطوبت و عوارض بعدی آن فراتر قرار گیرد؛ 25 .طول، 

پهنا و ارتفاع سالن ها بسته به آب و هوای متفاوت و سیستم پرورشی، به مراد تامین تهویه مناسب و پرهیز از تغییرات شدید حرارت در نظر گرفته شود؛ 26 .برای 

هر سالن، اتاق سرویس برای دوری از ورود مستقیم هوای بیرونی؛ نصب مخزن برای آب دارویی و اقدامات کنترلی گله و دیگر تجهیزات در محل مطلوب در لحاظ گرفته شود؛ 27 .در 

خرید اینترنتی مرغ

سیستم تهویه تالار های پرورش مواد زیر به تیتر نکات حتمی برای پباده سازی سیستم تهویه توصیه می شود: 27,1 .میزان 

هوای واجب بر اساس وزن زنده نقطه پایان دوره، حداکثر گرمای محیط و موقعیت رطوبت در طول سال بایستی در نظر گرفته شود تا هوای حتمی تامین شود؛ 27,2 .سرعت 

جریان هوا در تالار حداکثر 2,0 متر در ثانیه باشد؛ 27,3 .طرز 

ورود هوا به نحوی تهیه و تنظیم شود که ضمن رعایت بند 1 و 2 از تولید کوران در تالار دوری کند؛ 27,4 .کارشناسان 

ذیربط با دقت به حالت آب و هوای حوزه‌ ای و نکات فوق سیستم های تهویه را به صورت مطلوب پباده سازی کنند؛ 27,5 .موقعیت 

خروجی سیستم تهویه باید دارنده وضعیت ذیل باشد: الف .به 

خواسته جلوگیری از پخش هوای باطن بر روی هواکش ها، نصب شبکه فلزی ( داکت ) توصیه می شود؛ ب .حفاظ 

در دست گرفتن پذیر داشته باشد؛ ج .در تحت محل خروجی هوا، حوضچه های مناسب حاوی آب و ماده ضدعفونی برای پرهیز از پخش گرد و غبار تعبیه شود . 

انتخاب مناسبترین مکان برای تاسیس مرغداری

الف .قوانین 
بهداشتی مقام پرندگان گوشتی 1 .رعایت 
قوانین نظام دامداری در تاسیس مرغداری الزامی است؛ 2 .زمین 
محل تولید مرغداری می بایست در جاهایی در لحاظ گرفته شود که از نظر زیست جوندگان ( انواع موش ) عاری یا این که مضاعف کم و محدود باشد؛ 3 .وجود 
حصار در گوشه و کنار سالن ها و دیگر تاسیسات، به منظور خودداری از ورود حیوان‌ها و افراد متفرقه الزامی است؛ 4 .وجود حوضچه های ضدعفونی در ورودی های مجموعه مرغداری و در رخ تعدادی سنی بودن، در ورودی تاسیسات هر گله هم الزامی می باشد . 
در صورت وجود کارخانه تهیه خوراک در مرغداری، وجود حوضچه ضدعفونی در اولِ ورودی آن هم لازم است؛ 5 .ایجاد 
دفتر اداری و سرویس های بهداشتی در اولِ ورودی مرغداری الزامی است؛ 6 .اتاق 
مطلوب برای ضدعفونی کالاهای لازم واحد، در ابتدای محل ورود در لحاظ گرفته شود؛ 7 .فاصله 
میان تالار ها بین 10 تا 15 متر و فاصله تالار ها از حصار گوشه و کنار دستکم به میزان پهنا تالار ها باشد و کمتر از 12 متر نباشد؛ 8 .ساخت 
پارکینگ در بیرون از محوطه مرغداری، به خواسته دوری از ورود خودروهای متفرقه ضروری است؛ 9 .سطح ها 
داخلی و خارجی تمامی تالار ها و تاسیسات بایستی شستشو پذیر و قابل ضدعفونی بوده، همچنین تا ارتفاع مطلوب قابل سوراندن باشد؛ 10 .به 
خواسته جلوگیری از ورود پرندگان، نصب توری بر روی تمامی پنجره ها و منافذ ورود و خروج هوای تالار های مرغداری و دیگر تاسیسات الزامی است؛ 11 .سالن 
ها و دیگر تاسیسات می بایست به نحوی ساخته شود که از نفوذ جوندگان و دیگر حیوانات خودداری کند؛ 12 .محوطه 
مرغداری ( فی مابین تالار ها و اطراف تالار های رشد ) تا شعاع 12 متری باید شستشو پذیر و قابل ضدعفونی و شعله دادن باشد؛ 13 .محوطه 
مرغداری می بایست نقاط نابینا و کنترل ناپذیر نداشته باشد و از هرگونه تاسیسات اضافی و ضایعات ( وسایل مستعمل و فرسوده ) عاری باشد؛ 14 .می بایست 
در فاصله 3 تا 5 متری از حصار به دور تا بدور مرغداری چندین ردیف درختکاری شود، مشروط به این که فاصله 12 متر فضای قابل شستشو از آخرین سالن رعایت شده باشد؛ 15 .در 
مجتمع های والا مرغداری ( چند سنی ) در میان مزرعه ها، درختکاری انبوه یا بیشه کاری شود؛ 16 .آب 
مصرفی: 16,1 .منابع 
آب بهداشتی بایستی کافی و قابل تامین باشد؛ 16,2 .منابع 
آب شبکه آبرسانی باطن مرغداری ( هوایی و زمینی ) نفوذ ناپذیر باشد؛ 16,3 .منابع 
آب کانال آبرسانی در دست گرفتن پذیر، شستشو پذیر، قابل لایروبی و ضدعفونی باشد؛

تأثیر تغدیه در قدرت جوجه درآوری

دیده گردیده میباشد که هر یک گرم تغییر تحول وزن تخم مرغ سبب ساز به تغییری متساوی با 2 تا 13 گرم در وزن جوجه گوشتی در سن 6 تا 8 هفتگی خواهد شد . این تأثیر در تخم مرغهایی که از مرغهای جوان ساخت می شود دوچندان زیادتر است تا مادرهای پیر .به این ترتیب بنظر می برسد که نوع کردن تخم مرغها قبلی از خواباندن در دستگاه از حیث تأثیر و خوبتر شدن یکنواختی رشد جوجه های گوشتی یا این که پولت ها مزایایی داشته باشد . 

تأثیر تغذیه مادر‌ها برای بسیاری از محققین به ثابت رسیده میباشد . بنابراین مرغهای مادر بایستی از جیره هایی تغذیه شوند که دارای همگی مواد مغذی موضوع نیاز برای رویش جنین باشد . 

خرید اینترنتی مرغ

پروتئین 

اگر چه اطلاع از تأثیر پروتئین نپخته و اسیدآمینه ها روی میزان جوجه در آوری مشکل هست ، یکسری تحلیل نشان داده که کمبودهای غذایی منجر تقلیل در سایز تخم مرغ و تولید آن می گردد درمواردی که مقدار نبود در حد مرزی است صرفا تقلیل در سایز تخم مرغ مشاهده گردیده البته در کمبودهای شدید، ساخت تخم مرغ ممکن هست بطور کلی قطع شود . اضطراری هست اسیدآمینه های حتمی به اندازه های کافی در تخم مرغ وجود داشته باشد تا جنین در تخم مرغ کاملاً بتواند پرورش نماید . براین اساس کمبودهای اسیدآمینه ای در تخم مرغ برای رویش جنین و مدت بعدی پرورش جوجه آنگاه از به دنیاآمدن مضر می باشد . 

کربوهیدرات 

ها به جز مطالب همگانی در رابطه تأثیر غذایی انرژی عوارض یه خرده در رابطه اثرات اخذ انرژی توسط مادر ها از نظر پرورش جنین یا این که اندازه جوجه در آوری در دست می باشد . با سیستم های منظم تغذیه مادرهای گوشتی تعادل فی مابین دریافت پروتئین و انرژی تأثیر مشخصی در جوجه در آوری داشته باشد . هنگامی اخذ پروتئین و انرژی بالا باشد میزان جوجه در آوری کاهش می یابد . این دستور مخصوصاً در وقتی که تولید تخم مرغ بال می‌باشد اخذ انرژی ذیل است قابل دقت می باشد . 

لیپیدها 

چربی در زرده مرجع اصلی انرژی برای رشد و نمو جنین بوده بین 84 تا 96 % ماده اکسیدشدنی را تشکیل می دهد . برای ایجاد جوجه های سالم و زنده ماندنی وجود بعضی از اسیدهای چرب اشباع نشده نظیر اسیدلینولئیک و آراشیدونیک در جیره مرغهای مادر ضرورت دارد . نبود غذایی اسید لینولئیک با تقلیل تولید تخم مرغ هم پا بوده و نبود میزان چربی در زرده با ارتقا تلفات جنین در تخم مرغ منجر می گردد . 

آستانه تحمل دی اکسید کربن

تهویه در تالار ستر و هچر تأثیر دوچندان زیادی روی کارایی خوبتر دستگاه ها و در ادامه جوجه درآوری و کیفیت جوجه دارد . یک خودرو جوجه کشی حتی درصورتی که در محیطی گشوده و بدون تالار قرار گیرد نیز توانا به جوجه درآوری تخم مرغ خواهد بود ، البته در چنین قوانینی تلاش دستگاه اقتصادی نبوده و جوجه درآوری و کیفیت جوجه ها نیز کمتر خواهد بود . برای همت خوبتر نیاز است دستگاه های جوجه کشی در یک تالار سرپوشیده دربردارنده اندازه زیادی هوای تازه با دما و رطوبت مناسب قرار گیرند و می بایست همواره یک اختلاف فشار هوای مثبت فی مابین تالار دستگاه ها (ستر و هچر) و سالن های همسایه وجود داشته باشد . به طور معمول، تالار های ستر و هچر ترموستات رطوبت سنج و فشارسنج دارند که برای کارکرد خوبتر دستگاه ها پباده سازی شده اند . 

خرید مرغ

دامنه قابل قبول برای دما و رطوبت سالن ستر و هچر به ترتیب oF 80 - 75 و %60 – 50 رطوبت نسبی (RH) می باشد . هنگامی که این پارامترهای محیطی در بیرون از دامنه قابل قبول هستند، دستگاه های جوجه کشی آن را جبران نموده که این از حیث اقتصادی و سود وری هزینه بر خواهد بود . 

به تیتر مثال، وقتی که تالار ستر بیش از حد سرد باشد، دستگاه های جوجه کشی ، جهت رسیدن به مرتبه حرارت مناسب نیاز به حرارت بیشتری دارند، که به وسیله المنت های برقی ستر ها تأمین می شود و این هزینه ایی بیش از سه برابر هزینه گرم کردن هوای تالار با مشعل های گازی پیشین از ورود آن به دستگاه ها دارد . 

علاوه بر این وقتی که دستگاه های جوجه کشی جهت تأمین مرتبه حرارت مناسب بیشتر عمل می کنند، دمای محیطی باطن عده های تخم مرغ ها اکثر اوقات یکنواخت نخواهد بود ومنجر به تولید بخشها سرد و گرم در درون دستگاه خواهد شد، که این فرمان سرعت پرورش برخی از جنین ها را به تأخیر می اندازد . نتایج مشابه غیر مناسب هنگامی فیس می دهد که رطوبت نیز در بیرون از دامنه قابل قبول باشد . 

به تیتر مثال زمانی که محفظه تالار ستر بیش از حد کم آب است، دستگاه جوجه کشی این رطوبت اضافی را با ساخت هزینه اقتصادی تأمین خواهد کرد . هر توشه که سیستم رطوبت ساز عمل می نماید ، بخار سرد ایجاد گردیده و المنت های برقی دستگاه نیز عمل خواهند کرد (هزینه اقتصادی) . 

علاوه بر این بخار سرد منجر تولید پیام به دمپرهای هوای جدید گردیده و موجب بسته شدن آن ها خواهد شد . در نتیجه اکسیژن کمتر، دی اکسید کربن عمده و هزینه عملیاتی بالاتری را باعث خواهد شد .